Χαιρετισμός Διευθυντή Εκπαίδευσης

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου θεωρώ υποχρέωσή μου να απευθυνθώ σε συναδέλφους, γονείς, μαθητές αλλά και στην ευρύτερη  κοινωνία της Περιφερειακής Ενότητας των Σερρών.

Στην προσπάθεια μετάβασης από τη «γραφειοκρατική» στην «ανταποκριτική» – προς τον Έλληνα πολίτη – Διοίκηση του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, η Δημόσια Εκπαίδευση καλείται να αποδεχτεί την πρόκληση και να απαντήσει με τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας τόσο των εκπαιδευτικών, όσο και των διοικητικών υπηρεσιών της.

Από το συντονιστικό και εποπτικό ρόλο του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών που μου ανατέθηκε σε κρίσιμες για τη χώρα μας υγειονομικές συνθήκες, σας διαβεβαιώ πως θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις στην κατεύθυνση της διαρκούς βελτίωσης της παρεχόμενης Δημόσιας Εκπαίδευσης στις Σέρρες.

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,

ευχόμενος καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, σας καλώ να συστρατευθούμε στον αγώνα για την επίτευξη των στόχων και των υψηλών ιδανικών που μόνο η ΠΑΙΔΕΙΑ μπορεί να προσφέρει δημιουργώντας ελπίδα και προσδοκία για το καλύτερο αύριο της πατρίδας μας.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ιωάννης Ι. Καραβασίλης