Δικαιολογητικά για την μισθοδοσία των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στην Γενική Εκπαίδευση

  1. Αντίγραφο ανάληψης υπηρεσίας
  2. Φωτοτυπία Α.Δ.Τ. (αστυνομικού δελτίου ταυτότητας)
  3. Αποδεικτικό έγγραφο Α.Μ.Κ.Α.& Α.Μ.Α. (αριθμός μητρώου ασφαλισμένου)
  4. Εκκαθαριστικό εφορίας τελευταίου έτους
  5. Φωτοτυπία πρώτης σελίδας βιβλιαρίου λογαριασμού τραπέζης (IBAN) με πρώτο δικαιούχο τον/την διοριστέο/-α ή εκτύπωση βεβαίωσης iban μέσω web banking ή φωτοτυπία από το καρτελάκι που δίνουν οι τράπεζες
  6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μέσω της ιστοσελίδας www.ermis.gov.gr με κωδικό taxisnet) – Απαιτείται για όλους!
  7. Πιστοποιητικό ΚΕΠΑ (σε περίπτωση αναπηρίας διοριστέου/-έας ή τέκνου αυτού/-ης)
  8. Βεβαίωση σπουδών τέκνων που φοιτούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
  9. Αποδεικτικό πρώτης (1ης) ασφάλισης σε οποιονδήποτε ασφαλιστικό φορέα, δηλ. πρώτη καρτέλα ενσήμων ή βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα (π. ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, …), κ.λπ. προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο/η διοριστέος/-α είναι παλιός/-ά ή νέος/-α ασφαλισμένος/-η πριν ή μετά το 1993.
    ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ με κωδικούς taxisnet στο site e-ΕΦΚΑ εκτυπώνεται η σελίδα : e-EFKA – Μισθωτοί (… κάτω κάτω πατάμε: περισσότερα) – (επιλέγουμε) Ασφαλιστική Ικανότητα (εκτυπώνουμε τη σελίδα εκεί που φαίνεται η πρώτη ασφάλιση) (Σημειώνεται ότι η βεβαίωση απογραφής ασφαλισμένου από τον Ε.Φ.Κ.Α. δε θεωρείται αποδεικτικό πρώτης ασφάλισης, ούτε η εκτύπωση όλων των ενσήμων από το atlas. Στην περίπτωση που κατατεθούν τα παραπάνω δικαιολογητικά που δεν θεωρούνται αποδεικτικό πρώτης ασφάλισης θα αγνοηθούν και δεν θα προχωρήσει η ένταξή σας στην μισθοδοσία μέχρι να προσκομίστε τα σωστά δικαιολογητικά)
  10. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία ΟΛΟΙ δηλώνουν αν έχουν ή όχι προϋπηρεσία στο Δημόσιο σε Ν.Π.Δ.Δ., Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού πριν το 2011:
  • Όσοι δεν έχουν προϋπηρεσία καταθέτουν ΜΟΝΟ την ως άνω δήλωση.
  • Όσοι έχουν προϋπηρεσία καταθέτουν την ως άνω δήλωση με αποδεικτικό βεβαίωσης προϋπηρεσίας (), ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ φορέα ασφάλισης (δημόσιο ή ΙΚΑ). () Ζητείται ΜΙΑ ΜΟΝΟ βεβαίωση πριν το 2011 (καθώς αφορά την ένταξη στη μισθοδοσία και όχι την αναγνώριση προϋπηρεσίας)
    Τα παραπάνω θα κατατεθούν με αίτηση του/της ενδιαφερόμενου/-ης στο πρωτόκολλο της υπηρεσίας υπόψη του τμήματος Β’ Οικονομικού.
    Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφονται πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο σταθερό και κινητό, e-mail), το Φ.Ε.Κ. διορισμού & ο κλάδος διορισμού.
    Η εκκαθάριση της μισθοδοσίας θα πραγματοποιηθεί αναδρομικά από την ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας με το εισαγωγικό μισθολογικό κλιμάκιο ν. 4354/2015 ενώ τυχόν μισθολογικές διαφορές που θα προκύψουν από αναγνώριση προϋπηρεσίας ή τίτλων σπουδών θα ενταχθούν στη μισθοδοσία σε μεταγενέστερο χρόνο, αφού ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.