Webminar για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση – Σ.Ε.Ε. κ. Χρήστος Πράμας

Σε συνέχεια του προηγούμενου εγγράφου μας με θέμα «Πρόσκληση σε Webinar για την Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση», σας γνωρίζουμε ότι τα εν λόγω διαδικτυακά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν για την τρέχουσα εβδομάδα σύμφωνα με το παρακάτω Πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ (01-04-2020, ώρα 18.00 – 20.00): Webinar για την πλατφόρμα σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας και επικοινωνίας (Τηλεδιδασκαλίας – Τηλεδιασκέψεων) Cisco Webex Meetings για συγκεκριμένο αριθμό εκπαιδευτικών, οποίοι έχουν ήδη λάβει οδηγίες στα email τους για τον τρόπο παρακολούθησης.

ΠΕΜΠΤΗ (02-04-2020, ώρα 19.00 – 21.00): Webinar για την πλατφόρμα ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης e-class, για όλους τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς ΠΕ70, οι οποίοι θα λάβουν ενημερωτικό μήνυμα με τον σχετικό σύνδεσμο στα προσωπικά τους email.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (03-04-2020, ώρα 18.00-20.00): Webinar για την πλατφόρμα σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας και επικοινωνίας (Τηλεδιδασκαλίας – Τηλεδιασκέψεων) Cisco Webex Meetings για τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι δεν θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο της Τετάρτης. Αυτοί θα λάβουν ενημερωτικό μήνυμα με το σχετικό σύνδεσμο στα προσωπικά τους email.

Τα υπόλοιπα Webinars, που αφορούν τις πλατφόρμες e-class για εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και e-me για όλες τις βαθμίδες, θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα για τα οποία θα σας ενημερώσουμε με νεότερο έγγραφό μας. Παρακαλούνται οι Διευθυντές/τριες και Προϊστάμενοι/ες των σχολείων να ενημερώσουν εγκαίρως τους εκπαιδευτικούς ευθύνης τους.

Ο Οργανωτικός Σ.Ε.Ε. του 4ου ΠΕΚΕΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΑΜΑΣ