Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και τη σωστή χρήση μάσκας για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των δράσεων του Παρατηρητηρίου Διαχείρισης Κρίσεων σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα:


«Η σωστή χρήση μάσκας από μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οδηγίες προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς»,

που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18‐09‐2020 και ώρα 12:00 μ.μ. Η συνάντηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Στην ημερίδα θα λάβουν μέρος:

  1. Ο κ. Ροηλίδης Εμμανουήλ, Παιδίατρος‐Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Α.Π.Θ., Διευθυντής της Γ΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Α.Π.Θ. του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο.
  2. Ο κ. Νίτσας Νικόλαος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος‐ Παιδοφθαλμίατρος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, όποιος εκπαιδευτικός, μαθητής ή γονέας έχει σχετικά ερωτήματα, να τα διατυπώσει στην πλατφόρμα που έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, στη διεύθυνση: https://www.submit.kmaked.eu έως την Πέμπτη 17‐09‐20, ώρα 15:00 μ.μ.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming από την Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης https://kmaked.pde.sch.gr/site/ και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Η συμμετοχή είναι προαιρετική και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.