Διαδικτυακή επιμορφωτική Ημερίδα εκπαιδευτικών ΠΕ70 της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Σερρών και της ΠΕ Κιλκίς (ευθύνης κ. Τσικαλά)

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Το 4ο ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας, με υπεύθυνους τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Νάτσκο Χρήστο, Πράμα Χρήστο και Θεμιστοκλή Τσικαλά, προσκαλεί σε διαδικτυακή επιμορφωτική Ημερίδα τους εκπαιδευτικούς ΠΕ70 της ΠΕ Σερρών και των σχολικών μονάδων της ΠΕ Κιλκίς (ευθύνης κ. Τσικαλά) με Θέμα:
«Για μια αποτελεσματική Διδασκαλία και μάθηση στο Δημοτικό Σχολείο».
Τα επιμέρους θέματα της Ημερίδας είναι:

  1. «Διαμόρφωση Συγκινησιακού Κλίματος μέσα στην τάξη για μια αποτελεσματική διδασκαλία» με εισηγητή τον Θεμιστοκλή Τσικαλά, Συντονιστή ΠΕ70 του 4ου ΠΕΚΕΣ,
  2. «Διδακτικά Μοντέλα – Στρατηγικές – Μέθοδοι Διδασκαλίας», με εισηγητή τον Χρήστο Πράμα, Οργανωτικό Συντονιστή του 4ου ΠΕΚΕΣ.
    Την Ημερίδα θα συντονίσει ο Χρήστος Νάτσκος, Συντονιστής ΠΕ70 του 4ου ΠΕΚΕΣ.
    Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε να μεταβείτε στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, μέχρι τη Δευτέρα 15 Μαρτίου, στο Σύνδεσμο https://bit.ly/3vdIZpI
    Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαρτίου, ώρα 18.30.
    Όσοι και όσες δηλώσουν συμμετοχή θα τους αποσταλεί ο σύνδεσμος της Ημερίδας στα προσωπικά τους email και θα τους δοθεί Βεβαίωση συμμετοχής.
    Παρακαλούνται οι Διευθυντές και Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων της ΠΕ Σερρών και της ΠΕ Κιλκίς (ευθύνης κ. Τσικαλά) να μεριμνήσουν για την άμεση ενημέρωση των εκπαιδευτικών ΠΕ70 του σχολείου τους.

Με εκτίμηση
Ο Οργανωτικός ΣΕΕ του 4ου ΠΕΚΕΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΑΜΑΣ