Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ της A/θμιας Εκπ/σης Σερρών με τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020

Ενόψει της λήξης του διδακτικού έτους 2019-20, υπενθυμίζουμε στους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητάς μας ότι:

Α. Οι εκπαιδευτικοί που κατά το διδακτικό έτος 2019-20 υπηρετούσαν στη σχολική μονάδα της οργανικής τους θέσης ή της προσωρινής τους τοποθέτησης δεν απαιτείται να αναλάβουν υπηρεσία στις 30/6/2020, ημέρα Τρίτη .

Β. Οι εκπαιδευτικοί που κατά το διδακτικό έτος 2019-20 υπηρετούσαν με απόσπαση σε άλλη σχολική μονάδα εντός ή εκτός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Σερρών οφείλουν στις 30/6/2020, ημέρα Τρίτη, να αναλάβουν υπηρεσία στην οργανική τους θέση ή τη σχολική μονάδα προσωρινής τοποθέτησης αντίστοιχα.

 

Στην περίπτωση υπηρέτησης σε σχολική μονάδα άλλου Π.Υ.Σ.Π.Ε, δύνανται για λόγους διευκόλυνσης να αναλάβουν υπηρεσία αποστέλλοντας έντυπο αναφοράς ανάληψης με τηλεομοιοτυπία (fax) ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη σχολική μονάδα της οργανικής τους θέσης ή της προσωρινής τους τοποθέτησης στις 30/6/2020, ημέρα Τρίτη , μετά από συνεννόηση με τον Δ/ντή-τρια/Προϊστάμενο-νη της σχολικής μονάδας οργανικής τους θέσης ή προσωρινής τους τοποθέτησης.

Γ. Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι μετατέθηκαν ή τοποθετήθηκαν οριστικά εντός της Π. Ε. Σερρών, θα αναλάβουν υπηρεσία στην οργανική τους θέση στις 30/6/2020, ημέρα Τρίτη.

Δ. Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση της Π.Ε. Σερρών, θα αναλάβουν υπηρεσία στη Δ/νση Π.Ε. Σερρών (Γραφείο 8), στις 30/6/2020, ημέρα Τρίτη.

Ε. Οι εκπαιδευτικοί που κατέχουν οργανική θέση σε σχολική μονάδα που βρίσκεται σε αναστολή θα αναλάβουν υπηρεσία στη Δ/νση Π.Ε. Σερρών (Γραφείο 8), στις 30/6/2020, ημέρα Τρίτη.

ΣΤ. Τα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ που δεν έχουν οριστική τοποθέτηση θα αναλάβουν υπηρεσία στη Δ/νση Π.Ε. Σερρών (Γραφείο 8), στις 30/6/2020, ημέρα Τρίτη.

 

Οι Διευθυντές βεβαιώνουν την ημερομηνία και το γνήσιο της υπογραφής του εκπαιδευτικού στην αναφορά ανάληψης υπηρεσίας, και αφού κρατήσουν στο αρχείο του σχολείου τους ένα αντίτυπο, τη διαβιβάζουν μαζί με ένα αντίγραφο του Βιβλίου Πράξεων Δ/ντή στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προς ενημέρωση.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουν στο Βιβλίου Πράξεων Δ/ντή τους εκπαιδευτικούς που λόγω άδειας δεν ανέλαβαν στις 30/6/2020, ημέρα Τρίτη .

Ο Διευθυντής

Α/θμιας Εκπ/σης Σερρών

Ξενοφών Παπασταμόπουλος