Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την Επιμορφωτική Συνάντηση, που διοργανώνει το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΟΑΣΙΣ, την Τρίτη 30/03/2021, ώρα 18:30-20:30 με θέμα: «Η σημασία της επικοινωνίας ως παράγοντας ενίσχυσης της συνεργασίας στο σύλλογο διδασκόντων».


Εισηγητές:
Φανή Καραγκιόζη, Ψυχοπαιδαγωγός, Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης ΟΑΣΙΣ, με θέμα εισήγησης: «Δυσκολίες συνεργασίας στο σύλλογο διδασκόντων: αφορμή για σκέψη, ευκαιρία για αλλαγή!».
Χρήστος Κρυωνάς, Κοινωνικός Λειτουργός, Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης ΟΑΣΙΣ, με θέμα εισήγησης: «Επικοινωνία και συνεργασία στο σύλλογο διδασκόντων».

Η επιμορφωτική συνάντηση θα διεξαχθεί διαδικτυακά σε αίθουσα τηλεδιάσκεψης του 4ου ΠΕΚΕΣ και θα συντονίσει ο κ. Θεμιστοκλής Τσικαλάς, Σ.Ε.Ε. ΠΕ70 του 4ου ΠΕΚΕΣ.

Για την παρακολούθηση χρειάζεται εγγραφή, προκειμένου να λάβετε βεβαίωση συμμετοχής. Για την εγγραφή σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη διεύθυνση https://tinyurl.com/mavhsbfy έως και τη Δευτέρα 29/03/2021.


Ο σύνδεσμος της επιμορφωτικής συνάντησης θα αποσταλεί στα προσωπικά email των εγγραφέντων εκπαιδευτικών.


Παρακαλούμε τους/τις Διευθυντές/ντριες να ενημερώσουν έγκαιρα τους
εκπαιδευτικούς των σχολείων τους.
Για το 4ο ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας
Ο οργανωτικός Συντονιστής
Χρήστος Πράμας