Πρόσκληση Εκπαιδευτικών Π/θμιας & Δ.θμιας Εκπ/σης σε επιμορφωτικό σεμινάριο επαγγελματικής ενδυνάμωσης

Διαμοιραστείτε:

Το 4ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας προσκαλεί τις/τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Ενοτήτων Σερρών και Κιλκίς στο διαδικτυακό σεμινάριο που οργανώνει με τίτλο:

«Η αξία των συναισθημάτων των εκπαιδευτικών στην επαγγελματική τους ζωή»

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 στις 19.00.

Ομιλήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Ιωάννα Μπίμπου, καθηγήτρια του Α.Π.Θ. με γνωστικό αντικείμενο Κλινική Ψυχολογία: Εφαρμογές στο σχολικό πλαίσιο. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάδειξη της δύναμης των συναισθημάτων των εκπαιδευτικών και της ψυχικής ανθεκτικότητας τους στο πλαίσιο της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής τους σε μια περίοδο που οι συνθήκες περιορισμού λόγω Covid-19 προκάλεσαν καταστάσεις ανισορροπίας και άγχους σε προσωπικό και εργασιακό επίπεδο.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα που ακολουθεί https://forms.gle/X9K5PtTTo2TjhwhXA

Η φόρμα εγγραφής θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 στις 24.00.Στις συμμετέχουσες και στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.


Ο οργανωτικός Συντονιστής του
4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας
Χρήστος Πράμας